Da har vi gleden av å åpne billettsalget foran neste års festival, den tiende i rekken!

Vi har et program for historiebøkene, her er det internasjonale og nasjonale navn på rekke og rad. Hva sier du for eksempel om Magnus Lundgren, Ragnar RAX Axelsson, Audun Rikardsen, Arno Rafael Minkinen eller Javier Aznar? Vi får også Jonas Bendiksen på besøk: Norges eneste medlem i det anerkjente Magnum-kollektivet satte sin troverdighet på spill med «The book of Veles», og reiser nå rundt med et tankevekkende foredrag om dette prosjektet. Alle foredragsholderne finner du på denne siden.

Du vil også finne de faste postene som for eksempel bildevurdering og miniforedrag i pecha-kucha-stil. Se hele jubileumsprogrammet på denne siden. Og selvsagt: fotoutstillinger, fotomesse og masse sosialt samvær med likesinnede!