Billetter
Billetter finner du lenke til her – det vil også være mulig å kjøpe dagsbilletter i døra. Under selve festivalen vil festivalpass og dagspass utleveres på festivalkontoret ved framvisning av gyldig kvittering.
- Festivalpass, alle dager: NOK 1500,–
- Fredagspass: NOK 700,–
- Lørdagspass: NOK 990,–
- Søndagspass: NOK 700,–
- Kun enkeltforedrag: NOK 150,– (Vipps i døra)
- Kun bildevisning og konsert «Natursymfoni»: NOK 200,– (Vipps i døra)
Alle presentasjoner skjer fra scenen i Rådhusteatret i Ski, der det er plass til 520 personer i salen. Her er det også mulighet for å kjøpe seg enkel mat og drikke.
Overnatting under festivalen
Vår samarbeidspartner Thon Hotel Ski er stedet for overnatting under våre festivalarrangement.
Besøk hotellets nettsider for rom til rabattert festivalpris.
Festivalmiddag fredag og lørdag
Festivaldeltakerne oppfordres til å melde seg på festivalens felles middager fredag kveld og lørdag kveld. Her kan du mingle med kjente og ukjente – og med mange av festivalens utstillere og foredragsholdere. En perfekt anledning til å bygge nettverk og en sosial og hyggelig avslutning etter en lang dag med masse inntrykk og hyggelig atmosfære! Årets festivalmiddager spiser vi hos Bergmann’s.
Middag fredag 10.03 kl. 20.45
- Hovedrett alt. 1: Ovnsbakt torsk med pesto, sesongens grønnsaker, chorizosalsa og søtpotetpure
- Hovedrett alt. 2: Lammecarré med asiatisk glace, pastinakkpuré, variasjon av beter, bakte urtepoteter og neper
- Dessert: Sitruskuppel med marengs og pasjonsfruktkrem
Middag lørdag 11.03 kl. 20.45
- Hovedrett alt. 1: Sprøstekt andebryst med portvinssaus, annapotet og sesongens grønnsaker
- Hovedrett alt. 2: Grovkrydret Frøyalaks servert med agurksalat, wokede grønnsaker og urtepoteter
- Dessert: Oreo à la Bergmanns, serveres med is
Drikke til maten bestilles ved bordene.
Pris kr 475,– pr kuvert.