Norsk Naturfotofestival eies nå av tre sterke foreninger: BioFoto, Norske Naturfotografer og Norsk Selskap for Fotografi. Medlemmer i disse foreningene tilbys festivalpass til early bird-pris – følg med i din innboks og purr opp din klubbleder dersom du ikke hører noe om dette i løpet av den første uka av november. Magnus er klar til å trekke i finskjorta og ønske alle velkommen til festival!

Tilbudet er eksklusivt og gir en rabatt på kr 200,– ved bestilling av festivalpass innen 31. desember 2021.

Nok en gang håper vi å glede deg med et fantastisk festivalprogram med foredrag i verdensklasse, stor fotomesse og utstillinger inne og ute. Norsk naturfotofestival er et sted å treffe likesinnede, dele opplevelser, skape nettverk, la seg inspirere og ikke minst besøke en fotomesse. Vi er stolte av neste års program som i god tradisjon vil vise frem bredden innen naturrelatert fotografi. Wildlife, kunst, film og bildeanalyser, det blir noe for enhver smak. Sju korte og 16 større programposter i løpet av tre dager – det kommer til å bli en fest!