Norsk Naturfotofestival 2021 blir et gratis digitalarrangement lørdag 13. mars torsdag 11. mars.

På grunn av situasjonen rundt covid 19-smitte har styret i Norsk Naturfotofestival besluttet at vi ikke arrangerer noen fysisk festival i Ski neste år. I stedet jobbes det med et kortere digitalt arrangement. Bildevisninger og foredrag fra arrangementet vil bli gjort tilgjengelige i etterkant slik at de som ønsker kan se dem når de selv ønsker. Alt dette vil være gratis. Vi håper det kan være et plaster på såret for alle som — i likhet med oss — gledet seg til en festival i Ski.

Den planlagte utstillingen «Med kamera som våpen» utenfor Rådhusteatret i Ski vil bli satt opp som planlagt, i samarbeid med vår hovedsponsor CEWE Japan Photo.

Dette har vært en vond og vanskelig beslutning å ta, men slik smittesituasjonen er nå og ser ut til å bli en god stund framover, er det ikke forsvarlig med et arrangement der mange mennesker både skal sitte sammen og i tillegg gå inn og ut av salen mellom bildevisningene/ foredragene.

Styret mener det er riktig overfor publikum, inviterte fotografer og sponsorer å avklare dette allerede nå for å unngå usikkerhet rundt festivalen.

Og så planlegger vi videre mot en fantastisk festival med god stemning og spennende fotografer i 2022, og håper vi ser dere alle i Ski i da!