Nok en gang kan Norsk Naturfotofestival by på verdensstjerner som du kan oppleve på scenen i Ski.

I mars kommer blant andre kanadiske Jo-Anne McArthur og nederlandske Jasper Doest. I tillegg kommer flere av Skandinavias beste fotografer innen både kunst- og naturfoto.

Cindy Jeannon

Noen av fotografene vil trofaste festivaldeltakere kjenne igjen fra tidligere festivaler. Blant dem svenske Mats Andersson og franske Cindy Jeannon og Bård Løken. I år kan festivalen også by på en flott samling av noen av Skandinavias mest lovende unge naturfotografer.

I år kommer også en av verdens mest spennende og kreative kunstfotografer, Erik Johansson, til festivalen for å fortelle om hvordan han skaper sine absurde og surrealistiske bilder, som likevel ser helt realistiske ut.

Blant mange sterke navn på årets festival får vi blant andre besøk av Ole Jørgen Liodden, Pål Hermansen, Bård Løken og Trym Ivar Bergsmo, Arnfinn Johansen og Peter Gerdehag. Og dette er bare noen av de mange dyktige fotografene som kommer.

Du finner hele programmet under fanen «Program 2019» . Klikk på fotografene, og du kommer rett til en presentasjon av han eller henne.

Eller du kan klikke på denne lenken og komme rett til programmet herfra.

Pål Hermansen

Programkomiteen er svært tilfreds med programmet som er satt sammen for 2019. Ja vi mener at det trolig er det beste noen sinne. Vi fortsetter med suksessfaktoren fra tidligere år og vil vise frem stor bredde i uttrykkene. Vi vil som alltid by på mange estetiske opplevelser, sterke, rørende og personlige fortellinger fra dedikerte fotografer og filmskapere.

Ingen annen Naturfotofestival i Europa kan skilte med et like tett og godt program i løpet av 3 dager. Til og med på verdensbasis skal en lete godt for å finne noe tilsvarende. Festivalen vår har godt rykte i det europeiske naturfotomiljøet og fler og fler besøkende tar veien til Ski

Festivalpass eller dagspass kan du bestille via fanen «Billetter» på toppen av nettsiden.