Per-Flakstad-portrett

Per Flakstad. Foto: Kari Kløvstad

I foredraget til Per Flakstad får vi et lite skråblikk på fargen rosa i naturfotografiet. I første rekke gjennom bilder av flamingoer i franske Camargue, som er en av Europas viktigste hekkeplasser for blant annet rosenflamingoene. Du visste kanskje ikke at for flamingoene er dessuten fargen rosa også tegn på både matvett og maskulin styrke? Der i gården stiller du svakt hvis du en bleiking!

– Flamingoene er både en staselig og litt pussig fugl. Derfor blir det et uhøytidelig og humørfylt foredrag, kanskje med litt alvor på slutten, forteller Per hemmelighetsfullt.

 

 

 

Per Flakstad er en lokal fotograf fra Ski. Han har gjennom yrkeskarrieren hovedsaklig jobbet med journalistikk og reportasjefotografi. Han har jobbet i aviser, ukeblader og i NRK, og er i dag ansatt i Fagbladet, et magasin og nettsted for Fagforbundet, organisasjonen for kommuneansatte i Norge.

Han har vært involvert i Norsk Naturfotofestival fra starten, blant annet ved å arbeide med festivalmagasinet og festivalens nettside. Han sitter nå i festivalstyret.