Peter Nilsson

Peter Nilsson

Peter Nilsson bor i Malmö, Sverige og begynte å fotografere for omtrent 10 år siden. Etter å ha testet forskjellige retninger, ble han etter hvert mer og mer interessert i landskapsfoto. 

– Jeg liker godt å fotografere de store landskapene med dramatiske kystmiljøer, men også mindre landskap med farger og linjer fascinerer meg. Svært mange av motivene finner han på Sveriges sydlige kyst, men han har også gjort reiser til Afrika, Island og Norge.  De seneste 6-7 årene har han reist flere ganger til sydvestlige delen av USA, på høsten. Her har han funnet en egen verden med ørkenlandskap, merkelige former og farger. 

Peter medlem av den svenske foreningen Naturfotograferna/N og den sydsvenske foreningen PhotoNatura/PN. I tillegg til å ha utstillinger og fotokurs, selger Peter bilder og bøker. Han har også gitt ut en bok som heter «Resa i Canyonland»

Se Peter Nilsson på scenen i Ski Rådhusteater lørdag 17. mars kl 09.

www.natureinframes.net

Tekst: Nina Frydenlund