Magnus ReneflotSammen med musikerne Johnny Hide, Simen Mæhlum, Per Amund Solberg og Kjetil Røysland, vil Magnus Reneflot gi en «live-forestilling» der de fire profesjonelle musikerne bidrar til at bilder, film, lyd og musikk veves sammen til et annerledes og spennende uttrykk.

Magnus tenker ofte musikk eller lyder når han fotograferer og filmer. – Å invitere musikere til å lydsette mine mange ganger sære og personlige opplevelser, det jeg brenner for, er litt skummelt, men veldig spennende og berikende, sier han.

Magnus Reneflot er en markant persnlighet i norsk naturfotografi, og er æresmedlem i både foreningen Biofoto og Norske Naturfotografer. Mange vil også kjenne han som gründer og daglig leder av Norsk Naturfotofestival i Ski.

– Som altetende fotograf, tar jeg bilder av hva som helst, bare motivet byr på spennende kontraster, har en spennende form, eller et mønster som er egnet til å fylle en digital brikke. Mine opplevelser er for det meste hentet fra kortreist natur, en god blanding av konkrete og abstrakte uttrykk som kan åpne opp for ulike tolkninger. – Jeg er en nysgjerring fotograf som er på stadig søk etter opplevelser. En skattejeger som leter etter store ukjente skatter, motiver jeg aldri har sett, ting som overrasker, berører og gir meg ny kunnskap, innsikt og inspirasjon til å søke videre og tilbringe mye tid ute, sier Magnus om sin egen fotografering.

Han er i tillegg genuint opptatt av natur og håper at han gjennom bildene sine kan bidra til å få flere ut i naturen, se ting de aldri har sett og la seg begeistre og berøre av vår fantastiske natur.

Musikerne
På scenen har han med seg Johnny Hide, Vokalist, gitarist og låtskriver under eget navn, samt i bandet «Number Seven Deli» har vært aktiv på den norske musikkscenen siden tidlig 2000-tall både med egne prosjekt og som musiker på andres utgivelser som siste tiden omfatter bl.a Benny Borg, Paul Henriksen, Asbjørn Ribe, Peer Nic og Wayne Fullwood. Simen Mæhlum, Trommeslager, låtskriver og perkusjonist med en lang rekke innspillinger bak seg de siste 15 årene. Han er å høre på innspillinger med bl.a. Number Seven Deli, Ephemera, Benny Borg, Jim Stärk og The Margarets. Per Amund Solberg, bassist, arrangør og låtskriver for bl.a. Number Seven Deli, Ephemera, Christine Sandtorv, Benny Borg, Dylan Mondegreen og The Margarets. Kjetil Røysland, som trakterer gitar, pedal steel og bass og er låtskriver med mange års erfaring som musiker.

Se forestillingen til Magnus Reneflot på scenen i Ski Rådhusteater lørdag 17. mars kl 15.15

Tekst: Per Flakstad