Ivar Bjørdalsbakke

Ivar Bjørdalsbakke

 

Ivar Bjørdalsbakke trives absolutt best ute i det store fotostudio hvor veggene er slått ut, hvor det er uendelig høyt under taket og hvor sol, stjerner og måne står for lyssetting. Han fanges av stillheten, lydene, lyset, brutaliteten og mykheten i naturen. 

Ivar er fra Børsa i Sør-Trøndelag, småbarnspappa til 3, og jobber som anestesisykepleier. – Naturopplevelse er øyeblikk som gir livskvalitet. Jeg trives best uten enten med eller uten kamera. Her får jeg tilfredsstilt mitt behov for stillhet, liv og estetikk. Jeg kaller det en «nær livet opplelevelse» 

I foredraget Inn i naturen tar han oss med på en fotografisk stemningsskildring inn i hans mange møter med naturen. 

Ivar er medlem i Norske Naturfotografer/NN og BioFoto. 

Se Ivar Bjørdalsbakke på scenen i Ski Rådhusteater fredag 16. mars kl 17.25

http://ib-foto.blogspot.no

Tekst: Nina Frydenlund