BromkamerateneVed bruk av alternative teknikker kan sluttresultatet gi et annet inntrykk og kanskje også en annen følelse enn et direkte print. Alternative metoder kan bety historiske prosesser, men også nye moderne metoder å jobbe med.
Bromkameratene er fem fotografer som ønsker å vise hvordan bildene deres blir ganske forskjellige selv om de har vært på samme sted og tatt bilder. Avhengig av innfall og teknikk blir det endelige resultatet hver enkelt fotografs.

Bromkameratene har en langvarig og variert historie. Fra omkring 1995 har de i forskjellige konstellasjoner drevet med kunstneriske uttrykk basert på fotografi. Motivasjon er at det er morsomt og utfordrende med mange måter å nå et sluttresultat, og de er fortsatt en gjeng med lekende fotografer.

Se Bromkameratene på scenen i Ski Rådhusteater søndag 18. mars kl 09

 

Tekst: Per Flakstad