Ski kommune har siden festivalens fødsel vært av uvurderlig hjelp. Over alt hvor vi henvender oss blir vi møtt av positive folk. Vi tror jo også at Norsk Naturfotofestival tilfører kommunen noe spesielt, slik at samarbeidet ikke bare er til ensidig nytte for oss.

Nåværende ordfører Tuva Moflag har følgende hilsen til oss når vi nå arrangerer festival i Ski for fjerde år på rad:

Tuva Moflag Foto: Per Flakstad

Tuva Moflag

Med det fjerde skal det skje

Velkommen til Ski, og Norsk NaturfotoFestival 2017!

I fjor kunne vi glede oss over at Norsk NaturfotoFestival var i ferd med å bli en tradisjon i Ski, og i år kan vi konstatere at det har det blitt. For fjerde året på rad skal byen fylles med de mest fascinerende motiver et kamera kan fange. Vi er stolte av å være vertskap for denne årlige begivenheten, og håper det vil fortsette i mange år fremover. For Ski kommune er det positivt med en festival som både skaper aktivitet for oss som bor her, og som tiltrekker seg besøkende.

Årets festival tilbyr et bredt og innholdsrikt program som holder høy internasjonal klasse. Bilder som viser naturens vakre lys, mennesker i perfekt harmoni med naturen og mennesker med ekstreme naturopplevelser – det hele akkompagnert av fotografens egne skildringer. Vi er også glad for at festivalen hvert år legger vekt på å engasjere barn og unge, denne gangen gjennom familieforestillingen fra Langedrag. Jeg tror dette kan vekke barnas interesse for både naturopplevelser og fotokunst.

Jeg håper arrangerer, fotografer, besøkende og frivillige får flotte og innholdsrike dager her i Ski. La deg engasjere og overraske – ta turen innom!

Tuva Moflag, ordfører i Ski.