Stein P Aasheim

Stein P Aasheim

Stein P. Aasheim er eventyreren og skribenten som forteller oss at det er viktigere i livet å samle på opplevelser enn på materielle ting. Hans foredrag vil kretse rundt begrepet «levende tid» som er det motsatte av dødtid.
– Min ambisjon er å inspirere til å erstatte dødtid med levende tid. Jeg har brukt mye tid på dette. Hele livet mitt, for å være presis. Dette kan jeg noe om, sier Stein P. Aasheim.
Han har gått Norge på langs på ski, klatret opp Trollveggen to ganger, syklet alene i Sahara, bodd i en fangsthytte på Svalbard sammen med familien gjennom en vinter, gått flere ganger over Grønland og på ski gjennom Gobi, og gått Amundsens rute til Sydpolen, for å nevne noen få av alle eventyrene han har gjennomført.
Mest berømt ble han kanskje som deltaker i den første norske Mt. Everest-ekspedisjonen som kom helt til topps 21. April i 1985.
– Hver gang jeg realiserte en ny drøm ble det et tomrom der det var plass til enda flere drømmer, sier han.

Les mer om Stein P her.