Anders Geidemark

Anders Geidemark

Anders Geidemark startet sin kunstnerkarriere med en stor lidenskap for tegning og maling. Etter hvert som han ble eldre innså han at han ikke skulle bli noen ny Liljefors, (hans egne ord) og gikk til innkjøp av et kamera i en alder av 13 år. Det viste seg at han hadde et stort talent for fotografering også. Han inspireres av den nordiske skogen og viser aller helst dyr eller fugl i sine rette miljøer, hvor lys, linjer og former er en viktig del av bildet.

Anders er en stor formidler og spiller på flere uttrykksformer som ord og bilde i kombinasjon. Under foredraget i Ski får vi være med han på en reise gjennom hans bilder fra de siste 40 årene, om forskjellige typer prosjekter og motivasjoner.

 

Anders Geidemark er leder for svenske Naturfotografene, har holdt rundt tusen bildeforedrag og undervist i Norden og Europa og sittet som dommer i noen av verdens største fotokonkurranser.

Les mer om Anders på Naturfotograferna.