Workshop med Arno Rafael Minkkinen 13.–15. mars 2023

Minkkinen: Fosters Pond 1989 II

Oppdatert 1. februar kl 12: Workshopen er nå fulltegnet.


I direkte fortsettelse av jubileumsfestivalen har vi den store glede å kunne invitere til workshop med Arno Rafael Minkkinen! Workshopen – med tittelen «Going the distance» – arrangeres mandag 13. til onsdag 15. mars med base fra Nevlunghavn Gjestgiveri nær Mølen.

Det er plass til inntil 14 deltagere på workshopen, så vær kjapp og sikre din deltagelse nå! Påmeldingsfristen er fredag 17. februar.

Deltagelse koster kr 9.500,–

Inkludert i dette er to døgns overnatting ved Nevlunghavn Gjestgiveri, samt alle måltider fra og med lunsj mandag til og med lunsj onsdag. Drikke til lunsj og middag kommer i tillegg.

Workshopen vil foregå på engelsk.

Om Minkkinen

Out of limited means, new forms emerge.
—Georges Braque

Arno Rafael Minkkinen er en finsk-amerikansk fotograf som gjennom snart 50 år har hatt utstillinger, publikasjoner og samlinger i mer enn 25 land verden over, alle sentrert rundt konseptet det umanipulerte, nakne selvportrettet i naturlige og urbane omgivelser. Minkkinen er en svært anerkjent foreleser og mentor, og det er med glede vi inviterer til workshop med denne legenden innen fotografi!

Unless we wee with the eyes of a child, we make no art.
—Brancusi

Praktisk informasjon

Nevlunghavn Gjestgiveri ligger i Larvik kommune, i fascinerende kystnatur ved ra-landskapet Mølen med landets lengste rullesteinstrand. Stedet fikk nye eiere høsten 2022 og siden da har både rom og fellesarealer gjennomgått en grundig oppgradering. Innbyggere med tilhørighet og kjærlighet for nærområdet sitt har hjulpet de nye eierne med å trekke stedet og gjestgiveriets rike historie opp og frem under oppussingen. Rommene er dekorert med kortreist design og egenproduserte velværeprodukter inspirert av nærområdet.

Start: mandag 13. mars kl 11.00
Slutt: onsdag 15. mars kl 14.00

Transport ordner dere selv. Det er en fordel med egen bil, men det går buss fra bussterminalen i Oslo til Larvik og lokalbuss videre til Nevlunghavn, derfra er det 750 meter til fots (eller vi avtaler henting).
Adresse: Brunlanesveien 1500, 3296 Nevlunghavn.

Pris per person: Workshop +  helpensjon (drikke kommer i tillegg), to netter i enkeltrom: kr 9.500,–
Det er også mulig med dobbeltrom, men prisen blir da den samme.

Workshopen vil foregå på engelsk.

Naturfotofestivalens kontaktperson under workshopen er Birgit Fostervold, telefon 997 06 367.

Hovedsponsor & Printpartner

CEWE Japan Photo

Festivalsponsorer

Fotolab.no Akershus fylkeskommune

Støttesponsorer

Akvaplan Niva
Attentus
Naturvernforbundet Nordre Follo
Oltepesi safaricamp

Samarbeidspartnere

Nordre Follo kommune
Østlandets Blad
Thon Hotel Ski
Ski Storsenter
Saga Regnskapstjenester