Kai Jensen

Gjemt bak fotoskjulets mørke spionvindu følger fotografen det fantastiske dyr og fuglelivet utenfor gjennom et helt år.

​Som bakteppe for Kai Jensens storslåtte dyr og fuglebildene er de stadig skiftende årstidene. Først fra vinterstorm og blåkalde vinterdager, til våren og vårens trekkfugler som nå vender tilbake. Fra våren går reisen videre til magiske sommerkvelder og netter, før det hele avsluttes med høsten. Et fyrverkeri av farger og dager med en sol som står stadig lavere og lavere på himmelen før den første rimfrosten varsler at en ny vinter står for dørene.

I 25 år har Kai Jensen jobbet som bildeskapende naturfotograf. Bildene er premiert i inn og utland, Kai er OM System Ambassadør og har hatt flere utstillinger og gitt ut tre bøker. Kai er medlem av Norske Naturfotografer/NN og BioFoto og selger sine bilder gjennom NTB, i tillegg til å ha fotoskjul for utleie.

Vannspeilet foran skjulet

Selv om Kai jobber mye med både makro og landskap, så har dyr og fugler stått sentralt de siste årene, og da særlig rovfugler som hønsehauk, spurvehauk og musvåk. Hele tiden med lys og stemninger som et sentralt element i bildene.

Et sentralt element er også vannspeilet Kai har bygd foran sitt fotoskjul, alt perfeksjonert til det ytterste i jakten på unike bilder, bilder som skiller seg ut.

Kai Jensen kan du se på scenen i Rådhusteatret i Ski lørdag 11. mars kl. 09.00.

Nettside: www.skogskjulet.com

Instagram: kai_jensen