Også i år blir det bildevurdering på direkten.

Totalt vil vurderingen omfatte mellom 20 og 30 bilder, og her er det mye å lære for naturfotografer som er opptatt av kvaliteten på naturbildene sine. De tre som vurderer bildene vil reflektere over innhold og teknikk, naturfotografiets ulike sjangere, og beskrive hvordan de opplever bildet og bildets kvaliteter i forhold til det fotografen ønsker å formidle.

I år blir det Pål Hermansen, Anne Biringvad og Terje Skåre som skal vurdere bildene:

  • Pål Hermansen er godt kjent for de fleste. Han er programansvarlig for Norsk Naturfotofestival og en av Norges mest prtemierte naturfotografer. Han tilhører verdens ypperste utøvere i denne fotografiske sjangeren.
  • Terje Skåre er en allsidig fotograf som fotograferer for alle typer kunder, og også holder fotokurs. Hans spesialitet er å male med lys. Medlem NRF (Norske Reklame Fotografer), æresmedlem NSFF (Norsk Selskap For Fotografi) og OKK (Oslo Kamera Klubb).
  • Anne Biringvad har arbeidet som billedkunstner siden hovedfag i maleri ved SHKS i 1992. Hun har også utdanning i pedagogikk fra HIO og har arbeidet med K &H undervisning, kunstformidling og billedveiledning i offentlig og privat regi siden 2003.

Bildevurderingen ser du på scenen i Rådhusteatret i Ski søndag 13. mars kl. 10.35.