Cindy Jeannon

Etter 7 år innen databransjen bestemte Cindy Jeannon seg for å slutte jobben og forlate alt for å leve et «annerledes liv». I 2009 startet hun å fordype seg i naturen for å finne det båndet som binder oss alle sammen. 

Siden da har hun jobbet med å fordype seg i naturen og sin egen menneskelige natur, for å oppdage og sy sammen en opplevelse av store fysiske og psykiske landskap. Hun bor tett på naturen hele året, og reiser alene i villmarken i Norge og Island og formidler den dialogen som oppstår mellom henne og naturen, i bilder og tekst. Utfordringene hun møter får henne til å komme i kontakt med røttene sine og nye følelser og refleksjoner oppstår når hun flytter seg bort fra sivilisasjonen og inn i det ville. Forholdet mellom tid, rom og frihet får en annen dimensjon. 

– Å bli båret fram av kjærlighet i stedet for frykt sender henne mot et fritt liv med samarbeid og respekt for alt liv, er for meg målet, sier hun.  

Det blir en følelsesmessig sterk opplevelse når Cindy Jeannon står på scenen og viser og forteller om sine reiser, som har tatt form i bøkene  «The Wind of Dreams» og «In the Land of the Fairies».

www.cindyjeannon.com